SelstadAktuelt

Aktuelt

 • Bilde - Landingsside

  Selstad leverer oppdrettsposer i et bredt utvalg av HDPE-materialer

  Selstad leverer oppdrettsposer i et bredt utvalg av HDPE-materialer – med og uten V2-teknologi for antigroeeffekt.

  Les mer

 • oppdrett service

  Vi søker produksjonsmedarbeider i Sunnhordland

  Er du interessert i å være en del av en fremtidsrettet og spennende næring og trives med praktiske oppgaver? Med økende serviceaktivitet for oppdrettsnæringen, søker vi flere dyktige produksjonsmedarbeidere til vår avdeling i Sunnhordland.

  Les mer

 • Nytt bilde (5)

  Vi søker trålmontør i Ålesund

  Ønsker du å bli del av en av Norges viktigste næringer, og være med å levere kvalitetsutstyr til fiskeflåten både nasjonalt og internasjonalt?

  Les mer

 • AQUANOR_SOME

  Møt oss på AquaNor 2021

  AquaNor kan gjennomføres med gode smittevernstiltak i år, og du kan møte oss på vår faste plass – stand D-387!

  Les mer

 • IMG_5842

  Sei, breiflabb- og kveitegarn

  Selstad leverer sei, breiflabb- og kveitegarn fra Thai-nylon Nittoseimo – et høykvalitetsgarn med en unik styrke.

  Les mer

 • 9

  Vi søker lagermedarbeider til vårt hovedlager i Måløy

  Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag, i en offensiv og solid bedrift? Vi søker lagermedarbeider til vårt hovedlager i Måløy.

  Les mer

 • S6-Wirespleis

  Vi søker assisterende formann til vårt lager i Måløy

  Trives du i en hektisk arbeidshverdag og er glad i praktisk arbeid? Vi søker assisterende formann til vårt lager i Måløy.

  Les mer

 • Sommerpraktikant

  Sommerpraktikant 2021

  Kjenner du noen som er interessert i å lære mer om hvordan det er å jobbe hos en internasjonal aktør i en av Norges viktigste næringer? Selstad er et selskap i kraftig vekst og ønsker derfor å tilby den rette kandidaten en mulighet som praktikant hos oss sommeren 2021.

  Les mer

 • Sildefiske

  Snurpenot fra Selstad

  Fiskeriene er i stadig utvikling, og vi samarbeider tett med fiskere, skippere og redere for å identifisere mulige forbedringer i våre løsninger og utforske nye ideer. Vi tilbyr not fra 200x50fv til 459x133fv, og skreddersyr noten etter dine ønsker og behov.

  Les mer

 • IMG_5842

  Breiflabb, kveite, sei- og blåkveitegarn

  Selstad leverer sei, blåkveite, breiflabb og kveitegarn fra Thai-nylon Nittoseimo – et høykvalitetsgarn med en unik styrke.

  Les mer

 • Nytt bilde (5)

  Vi søker trålmontør

  Ønsker du å bli del av en av Norges viktigste næringer, og være med å levere kvalitetsutstyr til fiskeflåten både nasjonalt og internasjonalt?

  Les mer

 • oppdrett service

  Vi søker produksjonsmedarbeider i Måløy

  Trives du med praktisk arbeid og er interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Med økende serviceaktivitet for oppdrettsnæringen, søker vi flere dyktige produksjonsmedarbeidere til vår avdeling i Måløy.

  Les mer

 • Sarah og Meike

  Alt innen fortøyning

  Selstad leverer komponenter til komplette fortøyningskonfigurasjoner i tillegg til modellering, og utfører sertifisert analysering av fortøyningssammensetningen.

  Les mer

 • shutterstock_450561199-1

  Vi søker en serviceinnstilt Key Account Manager

  Er du serviceinnstilt og interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Vi søker en Key Account Manager som vil bli del av vårt salgsteam for løsninger, utstyr og service for fiskerinæringen.

  Les mer

 • Kolmuletraal-under-skyting_Blue-whiting-trawl-during-shooting

  Selstad sild- og makrelltrål med Thyborøn tråldører

  Våre sild- og makrelltråler produseres i forskjellige størrelser og materialer – kombinert med Thyborøn Trawldoor’s høykvalitets tråldører sikres god spredningskraft under fiske. Alle tråler blir skreddersydd etter båt og ønsker.

  Les mer

 • Hans Petter 1

  W & J Knox inngår samarbeidsavtale med Selstad

  Selstad AS og W & J Knox Ltd har inngått en avtale hvor Selstad kjøper majoriteten av aksjene i den britisk-baserte utstyrs- og serviceleverandøren. Dermed vil selskapene samarbeide for å bygge en organisasjon med høy kompetanse for den globale akvakulturnæringen.

  Les mer

 • Sildefiske

  Vi søker en serviceinnstilt Key Account Manager

  Vi søker en Key Account Manager som vil bli del av vårt salgsteam for løsninger, utstyr og service for fiskerinæringen. I Selstad vil du bli del av et fremoverlent team som setter fokus på høy kompetanse, god service og innovasjon, og vil få varierte og utfordrende oppgaver i hverdagen.

  Les mer

 • Folk samhandler

  Vi søker regnskapsmedarbeider

  Vi søker en nøyaktig, effektiv og positiv medarbeider som trives med regnskap. Vi ønsker å få inn deg som er ryddig som person og uredd i arbeidsdagen – du er villig til å ta på deg utfordrende oppgaver samtidig som du trives med rutinearbeid.

  Les mer

 • Bølger mot strand_blur

  Ledige stillinger i Selstad

  Etter hvert som aktiviteten fortsetter å øke, øker også vårt behov for flere medarbeidere.

  Les mer

 • lalo-758606-unsplash

  Vi søker Key Account Manager

  Er du serviceinnstilt og interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Blir du motivert av å skape gode resultater og evner å jobbe strukturert, samtidig som du trives med høyt arbeidstrykk og høye forventninger?

  Les mer