SelstadAktuelt

Aktuelt

 • testing

  Kombiner luseskjørt og Strømmenrør for bedre vannmiljø og tilvekst

  Ved å kombinere luseskjørt med Strømmenrøret, får du en løsning mot lakselusen som reduserer behov for lusebehandlinger, forbedrer vannmiljøet og styrker fiskevelferd.

  Les mer

 • Folk samhandler

  Vi søker en engasjert markedskoordinator

  Brenner du for markedsføring og er interessert i å ta del i sjømatnæringen, en av Norges viktigste næringer? Har du erfaring med markedsføringsinnhold og administrasjon av SoMe-plattformer i tillegg til en sterk vilje til å lære?

  Les mer

 • Bølge beskjært

  Torsk, sei, breiflabb og kveitegarn

  Vi tilbyr kvalitetsgarn fra Thai-Nylon Nittoseimo (Nichimen). Montering på nye og brukte telner, og ferdig slått sammen i storsekk.

  Les mer

 • wave

  Er du vår nye leder for vårt markedsområde for akvakultur?

  Vi søker nå ny leder for akvakultur; et av våre viktigste forretningsområder. Lederstillingen er en spennende og utfordrende mulighet for deg som har ledererfaring, har god forståelse for akvakultur, og som evner å skape videre vekst for Selstad både på internasjonal og nasjonal basis.

  Les mer

 • unnamed (4)

  Vi søker produksjonsmedarbeidere

  Den gode utviklingen fortsetter, og vi trenger dermed flere produksjonsmedarbeidere ved avdelingen vår for oppdrettsutstyr i Måløy. Her får du mulighet til å arbeide i et toppmoderne serviceanlegg med gode fasiliteter og kolleger.

  Les mer

 • x12

  Luseskjørt mot påslag av lakselus

  Våre luseskjørt er utviklet for å redusere påslag av lakselus i oppdrettsanlegg. Luseskjørtene monteres i de øvre vannlag (5-10m dybde) der larver av lakselus holder seg flytende ved hjelp av en fettmicelle.

  Les mer

 • 20190211_095016

  Wirespoling med tension

  Ny trålwire fortjener god spoling fra første dag. Det reduserer fare for skade og slitasje på wiren og øker levetiden. God og stabil spoling får man kun ved å bruke tension.

  Les mer

 • Fosnot og Selstad samarbeid

  Selstad og Fosnot inngår samarbeid

  Selstad blir ny aksjonær og samarbeidspartner i Fosnot i Fosnavåg på Sunnmøre.

  Les mer

 • BIlde på skjerm

  Selstadlogg

  Selstadlogg er et system som er utformet for å gi god oversikt over viktige dokumenter, og samler all nødvendig dokumentasjon for oppdretteren på ett sted.

  Les mer

 • 4-kvadratflettet-tau

  Vi søker maskinoperatører

  Ønsker du å jobbe innenfor en av Norges viktigste næringer? Brenner du for produksjon og vil ta del i hele produksjonskjeden fra råmateriale til sluttprodukt? Da kan dette være stillingen for deg!

  Les mer