SelstadAlt innen fortøyning

Alt innen fortøyning

Selstad leverer komponenter til komplette fortøyningskonfigurasjoner i tillegg til modellering, og utfører sertifisert analysering av fortøyningssammensetningen.

 

Skreddersydde fortøyningssystemer

Vi har en egen avdeling bestående av erfarne fortøyningsanalytikere som skreddersyr fortøyningssystemer etter våre kunders ønsker og behov. Våre fortøyningsanalytikere er alltid tilgjengelige, og strekker seg langt for å yte best mulig service for våre kunder.

Alle fortøyningskomponenter som leveres til oppdrettsnæringen er produktsertifisert i henhold til NS9415 og NYTEK forskriften.

 

Fortøyningsplate stabiliserer anlegget

Selstads fortøyningsplate er bredt uttestet i markedet med svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Fortøyningsplaten gjør at hele anlegget ligger mer stabilt i sjøen, som gir en tryggere og bedret arbeidssituasjon. Vår fortøyningsplate har også lang levetid takket være høy kvalitet på materialene i platen.

Selstad_Koblingsplate_illustrasjon_260619_subsea_png

 

Selstadlogg

Selstadlogg er et svært brukervennlig system som er utformet for å få god oversikt over viktige dokumenter, og samler all nødvendig dokumentasjon for oppdretteren på ett sted. Et digitalt verktøy som er nøye utviklet i tett samarbeid med oppdretterne for å skape en enklere hverdag.

BIlde på skjerm

 

Ønsker du å prøve Selstadloggen som demo?

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for en uforpliktende prat om fortøyning: Tlf. 57 85 25 00 eller send oss en mail på kontakt@selstad.no.