SelstadEksportselger fiskeredskap

Eksportselger fiskeredskap

Vi ønsker å forsterke salgsteamet innen fiskeredskap og søker derfor en selger som er interessert i en spennende jobb i et dynamisk marked. Selstad er en av verdens fremste aktører når det kommer til alle typer trål, snurrevad og snurpenot, og er veletablert i det nasjonale og internasjonale markedet for fiskeredskap. Vi driver kontinuerlig utvikling av alle våre produkter, og setter sterkt fokus på kvalitet og know-how.

Vi er ute etter deg som trives med høyt arbeidstrykk og store forventninger. Du har stor interesse for fiskerinæringen, samtidig som du er selvgående og strukturert i arbeidet. Du behersker dataverktøy i tillegg til norsk og engelsk – både skriftlig og muntlig. Du trives med å bygge langsiktige relasjoner og er opptatt av å finne gode løsninger i krevende situasjoner. Det vil være en fordel med bransjeerfaring, men dersom interessen for å lære faget er stor vil det ikke være et krav.

Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i Måløy eller ved vår avdeling i Ålesund. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver for den rette kandidaten. Vi vil gi bred opplæring innen fiskerifaget, og tilbyr gode muligheter for reise både nasjonalt og internasjonalt i stillingen.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Håkon Vederhus på telefon: 909 99 535 eller haakon@selstad.no.

Skriftlig søknad sendes til: kristian.reed@selstad.no eller Selstad AS, Pb 163, 6701 Måløy.

Søknadsfrist: 15.01.2019