SelstadLedige stillinger i Selstad

Ledige stillinger i Selstad

Etter hvert som aktiviteten fortsetter å øke, øker også vårt behov for flere medarbeidere.

 

Vi søker Key Account Manager

Er du serviceinnstilt og interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Blir du motivert av å skape gode resultater og evner å jobbe strukturert, samtidig som du trives med høyt arbeidstrykk og høye forventninger? Les mer om mulighetene som Key Account Manager i Selstad her.

 

Er du vår nye FoU-koordinator?

Som et resultat av stor vekst, ser vi behov for å utvide den administrative delen av FoU-gruppen, og søker derfor etter deg som både er strukturert og fleksibel samtidig som du trives med prosjektoppfølging og administrasjonsarbeid. Les mer om mulighetene som FoU-koordinator i Selstad her.

 

Vi søker økonomimedarbeider

Etter hvert som aktiviteten fortsetter å øke, øker også vårt behov for nye medarbeidere. Vi søker nå en nøyaktig, effektiv og lærevillig økonomimedarbeider som kan bistå eksisterende stillinger i avdelingen. Les mer om mulighetene som økonomimedarbeider i Selstad her.

 

Er du vår nye leder for IT & Digitalisering?

Vi søker deg som ser mulighetene og potensialet med smartere bruk av IT-systemer, og som kan lede vår utvikling innen IT og digitalisering fremover. Du trives i arbeidet med forbedringsprosesser og har en genuin interesse for IT-faget, samtidig som du evner å se det store bildet i den daglige driften. Les mer om mulighetene som leder for IT og Digitalisering i Selstad her.