SelstadOm oss

Om oss

Selstad er en internasjonal leverandør av kompetanse og utstyr til maritime næringer, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Med over 60 år i drift, kan vi levere kvalitetsprodukter som er basert på lang erfaring og god kunnskap innen samtlige av våre fagområder. Disse områdene inkluderer oppdrettsutstyr, fiskeredskaper, tauproduksjon, sikkerhetsutstyr og utstyr til industri og offshore, og vår spisskompetanse ligger spesielt innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper.
Vårt hovedkontor og -anlegg ligger i Måløy, og med 12 avdelinger og datterselskaper i Norge og Danmark er vi alltid til stede for våre kunder langs kysten. For å kunne tilby optimale produkter og tjenester har vi også tilknyttede selskaper i Sør-Afrika, Island og Grønland, og samarbeidspartnere i Russland, India, Frankrike, Holland og Skottland.
Vi har hele veien fokus på kvalitet og service, og jobber alltid for å kunne levere solide og bærekraftige produkter.   Innovasjon står også sentralt hos oss i Selstad, og vi jobber alltid mot å finne de beste løsningene for våre kunder. Gjennom vår dyptgående kompetanse, gode markedskontakt og vårt velutbygde og effektive distribusjonsnett, jobber vi for å skape lønnsomhet og fremdrift i maritime næringer.

 • fest_trolleboe-6249

  Offisiell åpning av ny servicestasjon for oppdrett

  Fredag 10.juni ble det nye serviceanlegget på Trollebø, Måløy, offisielt åpnet ved grunder-tvillingene Harald og Alf Selstad. Kunder, ansatte og samarbeidspartnere bidro til å gjøre åpningen til en kjempesuksess.

  Les mer

 • Bilde av film jpg

  Ny film

  Vår nye film viser litt av bredden og mye av det vi tilbyr i Selstad.

  Les mer

 • Anja beskjært 2

  Oppdatering av sertifiseringer for oppdrettsutstyr

  Selstad har nå gjennomført og bestått revisjon med Aquastructures for service og oppdrettsutstyr ved avdelingene LNT i Lofoten, Måløy og Solund.

  Les mer

 • nokkvi

  Nökkvi Johannesson engasjert som ansvarlig for snurpenot i Selstad

  Selstad har nå engasjert Nökkvi Johannesson som ansvarlig for snurpenot i Selstad-konsernet, da Lasse (Lars Tor) Silnes har valgt å si opp sin stilling hos oss. Nökkvi har solid kompetanse på snurpenot gjennom hans 5-årige utdannelse i fagfeltet og praktiske erfaring fra fiskefeltet og notbøteriet.

  Les mer

 • 9-spleising

  Selstad søker lagermedarbeider

  Selstad i Måløy har ledig stilling som fleksibel medarbeider på lageret vårt på Trollebø.

  Les mer

 • Link bilde Oppdrett 164x232px

  Katalog for oppdrettsutstyr tilgjengelig online

  Nå får du vår produktkatalog for oppdrettsutstyr både online og i papirformat.

  Les mer

 • MMG - logo_liggande

  Måløy Maritime Group (MMG)

  Måløy Maritime Group (MMG) er et samarbeid mellom elleve bedrifter innen den maritime næringen i Måløy, som sammen jobber for å servisere den internasjonale flåten. MMG tilbyr et komplett spekter av tjenester, og er tilgjengelige på en 24/7-basis i en av Norges største havner.

  Les mer

 • Trond på Trollebø

  Verdens mest effektive serviceanlegg for oppdrettsposer

  Vi har utvidet avdelingen i Måløy med et nytt, stort og innovativt serviceanlegg for oppdrettsposer. Anlegget er på gode 3 000 kvadratmeter og er bygget på en måte som sannsynligvis gjør det til det mest effektive serviceanlegget i Norge, og dermed verden.

  Les mer

 • DSC_5626

  Normal produksjonskapasitet til tross for skader

  Vår drift fortsetter som normalt selv om uværet Tor rev av deler av taket ved våres hovedanlegg i Måløy 29.januar 2016. Vår produksjonskapasitet har ikke blitt påvirket av skadene.

  Les mer