SelstadOm oss

Om oss

Selstad er en internasjonal leverandør av kompetanse og utstyr til maritime næringer, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Med over 60 år i drift, kan vi levere kvalitetsprodukter som er basert på lang erfaring og god kunnskap innen samtlige av våre fagområder. Disse områdene inkluderer oppdrettsutstyr, fiskeredskaper, tauproduksjon, sikkerhetsutstyr og utstyr til industri og offshore, og vår spisskompetanse ligger spesielt innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper.
Vårt hovedkontor og -anlegg ligger i Måløy, og med 12 avdelinger og datterselskaper i Norge og Danmark er vi alltid til stede for våre kunder langs kysten. For å kunne tilby optimale produkter og tjenester har vi også tilknyttede selskaper i Sør-Afrika, Island og Grønland, og samarbeidspartnere i Russland, India, Frankrike, Holland og Skottland.
Vi har hele veien fokus på kvalitet og service, og jobber alltid for å kunne levere solide og bærekraftige produkter.   Innovasjon står også sentralt hos oss i Selstad, og vi jobber alltid mot å finne de beste løsningene for våre kunder. Gjennom vår dyptgående kompetanse, gode markedskontakt og vårt velutbygde og effektive distribusjonsnett, jobber vi for å skape lønnsomhet og fremdrift i maritime næringer.

 • 9-spleising

  Vi søker produksjonsmedarbeidere i Måløy

  Vi har behov for mer personell ved vår avdeling for oppdrettsservice, og søker derfor etter produksjonsmedarbeidere til vårt serviceanlegg på Trollebø ved Måløy.

  Les mer

 • Bølge beskjært

  Vi søker lagermedarbeider i Ålesund

  Vår avdeling for fiskeredskap i Ålesund opplever høy aktivitet, og i den forbindelse søker vi nå en fleksibel og motivert lagermedarbeider.

  Les mer

 • wave

  Back Office og logistikkmedarbeider

  Vi fortsetter den gode utviklingen i selskapet, og ønsker nå å utvide staben vår med to nyopprettede stillinger.

  Les mer

 • 5315a7e31ebc9

  Vi søker produksjonsmedarbeidere i Sunnhordland

  Vår avdeling for oppdrettsservice har behov for mer personell og vi søker nå etter produksjonsmedarbeidere til vårt serviceanlegg i Uskedalen i Sunnhordland.

  Les mer

 • Impregnering av not.

  Vi søker produksjonsmedarbeidere i Måløy

  Vår avdeling for oppdrettsservice har behov for mer personell og vi søker nå etter produksjonsmedarbeidere til vårt serviceanlegg på Trollebø i Måløy.

  Les mer

 • Hans Petter Horisontalt

  Verdens største lakseoppdretter velger Selstad som hovedleverandør av oppdrettsposer

  Mowi og Selstad har signert en treårig kontrakt som gjør at Selstad blir Mowis hovedleverandør av oppdrettsposer.

  Les mer

 • Selstad_Brosjyre_StandardLuseskjørt_Side6

  Selstad luseskjørt

  Selstad luseskjørt er utviklet for å redusere påslag av lakselus i oppdrettsanlegg. Luseskjørtet vil være en barriere for lakselusen og stenge den ute fra laksen i merden.

  Les mer

 • Logo profilbilde

  Vi søker dyktig relasjonsbygger til nyopprettet KAM-stilling

  Selstad har en rekke trofaste og fornøyde kunder, og som Key Account Manager blir din viktigste oppgave å ivareta disse kundene og bidra til økt vekst.

  Les mer

 • 5315a7e31ebc9

  Sertifisert servicestasjon som vektlegger miljø, kvalitet og kundetilfredshet

  Servicestasjonen vår i Sunnhordland er lokalisert i Uskedalen i Kvinnherad kommune. Stasjonen er utstyrt med nytt og moderne utstyr, og har en miljøvennlig renseprosess med nullutslipp av forurenset prosessvann.

  Les mer

 • NorClean Bolt

  Dypvannsboring med ROV-teknologi i fortøyning av oppdrettsanlegg

  Fordelene med fjellbolter i montering av oppdrettsanlegg er mange; anlegget får en 100% solid festeposisjon når det er fastmontert i havbunnen, metoden setter maks fokus på HMS og beslaglegger mindre areal rundt anlegget.

  Les mer

 • handshake

  Vi søker avdelingsleder

  Vi søker en avdelingsleder for tau og flåteservice som vil være med på å utvikle flere av selskapets kjerneområder og være en pådriver for vekst både nasjonalt og internasjonalt.

  Les mer

 • Sommerpraktikant

  Vi søker sommerpraktikant 2019

  Selstad er et selskap i kraftig vekst og ønsker derfor å tilby den rette kandidaten en mulighet som praktikant hos oss for sommeren 2019.

  Les mer

 • oppdrettservice3

  Ledige stillinger i Svolvær

  Selstads avdeling for oppdrettsservice i Svolvær har behov for mer personell og vi søker derfor flere notbøtere.

  Les mer

 • NorClean

  Ny undervannsteknologi fra NorClean Technology og Selstad

  Selstad og NorCelan Technology har inngått salgs- og distribusjonsavtale om NorClean Technologys løsning for fortøyning av oppdrettsanlegg der anlegget fortøyes med fjellbolter.

  Les mer

 • X12 utsett 15

  Storkontrakt på X12-luseskjørt til Eidsfjord Sjøfarm

  “Denne avtalen er gjennombruddet for selskapet som leverandør av luseskjørt,” sier Steinar Hansen, leder for havbruksutstyr ved Selstads avdeling i Svolvær.

  Les mer

 • 4-kvadratflettet-tau

  Maskinoperatør til taufabrikk

  Vår taufabrikk er i vekst og vi søker derfor flere maskinoperatører.

  Les mer

 • Impregnering av not.

  Ledige stillinger i Solund

  Selstads avdeling for salg av utstyr og service til oppdrettsnæringen i Solund er i stadig utvikling, og vi søker derfor etter flere medarbeidere.

  Les mer

 • Logo profilbilde

  Vi søker økonomimedarbeider

  Vi søker etter nøyaktig, effektiv og lærevillig økonomimedarbeider i 100% stilling ved vårt hovedkontor i Måløy.

  Les mer