SelstadOm oss

Om oss

Selstad er en internasjonal leverandør av kompetanse og utstyr til maritime næringer, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Med over 60 år i drift, kan vi levere kvalitetsprodukter som er basert på lang erfaring og god kunnskap innen samtlige av våre fagområder. Disse områdene inkluderer oppdrettsutstyr, fiskeredskaper, tauproduksjon, sikkerhetsutstyr og utstyr til industri og offshore, og vår spisskompetanse ligger spesielt innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper.
Vårt hovedkontor og -anlegg ligger i Måløy, og med 12 avdelinger og datterselskaper i Norge og Danmark er vi alltid til stede for våre kunder langs kysten. For å kunne tilby optimale produkter og tjenester har vi også tilknyttede selskaper i Sør-Afrika, Island og Grønland, og samarbeidspartnere i Russland, India, Frankrike, Holland og Skottland.
Vi har hele veien fokus på kvalitet og service, og jobber alltid for å kunne levere solide og bærekraftige produkter.   Innovasjon står også sentralt hos oss i Selstad, og vi jobber alltid mot å finne de beste løsningene for våre kunder. Gjennom vår dyptgående kompetanse, gode markedskontakt og vårt velutbygde og effektive distribusjonsnett, jobber vi for å skape lønnsomhet og fremdrift i maritime næringer.

 • Bølger mot strand_blur

  Ledige stillinger i Selstad

  Etter hvert som aktiviteten fortsetter å øke, øker også vårt behov for flere medarbeidere.

  Les mer

 • lalo-758606-unsplash

  Vi søker Key Account Manager

  Er du serviceinnstilt og interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Blir du motivert av å skape gode resultater og evner å jobbe strukturert, samtidig som du trives med høyt arbeidstrykk og høye forventninger?

  Les mer

 • photo-1465634836201-1d5651b9b6d6

  Er du vår nye leder for IT & Digitalisering?

  Vi søker deg som ser mulighetene og potensialet med smartere bruk av IT-systemer, og som kan lede vår utvikling innen IT og digitalisering fremover. Du trives i arbeidet med forbedringsprosesser og har en genuin interesse for IT-faget, samtidig som du evner å se det store bildet i den daglige driften.

  Les mer

 • you-x-ventures-Oalh2MojUuk-unsplash

  Er du vår nye FoU-koordinator?

  Som et resultat av stor vekst, ser vi behov for å utvide den administrative delen av FoU-gruppen, og søker derfor etter deg som både er strukturert og fleksibel samtidig som du trives med prosjektoppfølging og administrasjonsarbeid.

  Les mer

 • charles-postiaux-1337373-unsplash

  Vi søker økonomimedarbeider

  Etter hvert som aktiviteten fortsetter å øke, øker også vårt behov for nye medarbeidere. Vi søker nå en nøyaktig, effektiv og lærevillig økonomimedarbeider som kan bistå eksisterende stillinger i avdelingen.

  Les mer

 • testing

  Kombiner luseskjørt og Strømmenrør for bedre vannmiljø og tilvekst

  Ved å kombinere luseskjørt med Strømmenrøret, får du en løsning mot lakselusen som reduserer behov for lusebehandlinger, forbedrer vannmiljøet og styrker fiskevelferd.

  Les mer

 • Folk samhandler

  Vi søker en engasjert markedskoordinator

  Brenner du for markedsføring og er interessert i å ta del i sjømatnæringen, en av Norges viktigste næringer? Har du erfaring med markedsføringsinnhold og administrasjon av SoMe-plattformer i tillegg til en sterk vilje til å lære?

  Les mer

 • Bølge beskjært

  Torsk, sei, breiflabb og kveitegarn

  Vi tilbyr kvalitetsgarn fra Thai-Nylon Nittoseimo (Nichimen). Montering på nye og brukte telner, og ferdig slått sammen i storsekk.

  Les mer

 • wave

  Er du vår nye leder for vårt markedsområde for akvakultur?

  Vi søker nå ny leder for akvakultur; et av våre viktigste forretningsområder. Lederstillingen er en spennende og utfordrende mulighet for deg som har ledererfaring, har god forståelse for akvakultur, og som evner å skape videre vekst for Selstad både på internasjonal og nasjonal basis.

  Les mer

 • unnamed (4)

  Vi søker produksjonsmedarbeidere

  Den gode utviklingen fortsetter, og vi trenger dermed flere produksjonsmedarbeidere ved avdelingen vår for oppdrettsutstyr i Måløy. Her får du mulighet til å arbeide i et toppmoderne serviceanlegg med gode fasiliteter og kolleger.

  Les mer

 • x12

  Luseskjørt mot påslag av lakselus

  Våre luseskjørt er utviklet for å redusere påslag av lakselus i oppdrettsanlegg. Luseskjørtene monteres i de øvre vannlag (5-10m dybde) der larver av lakselus holder seg flytende ved hjelp av en fettmicelle.

  Les mer

 • 20190211_095016

  Wirespoling med tension

  Ny trålwire fortjener god spoling fra første dag. Det reduserer fare for skade og slitasje på wiren og øker levetiden. God og stabil spoling får man kun ved å bruke tension.

  Les mer

 • Fosnot og Selstad samarbeid

  Selstad og Fosnot inngår samarbeid

  Selstad blir ny aksjonær og samarbeidspartner i Fosnot i Fosnavåg på Sunnmøre.

  Les mer

 • BIlde på skjerm

  Selstadlogg

  Selstadlogg er et system som er utformet for å gi god oversikt over viktige dokumenter, og samler all nødvendig dokumentasjon for oppdretteren på ett sted.

  Les mer

 • 4-kvadratflettet-tau

  Vi søker maskinoperatører

  Ønsker du å jobbe innenfor en av Norges viktigste næringer? Brenner du for produksjon og vil ta del i hele produksjonskjeden fra råmateriale til sluttprodukt? Da kan dette være stillingen for deg!

  Les mer

 • 534e36d2aa868

  Vi søker produksjonsmedarbeider

  Vår avdeling i Senjahopen har behov for mer personell, og vi søker derfor etter en produksjonsmedarbeider.

  Les mer

 • shutterstock_450561199-1

  Vår status og tiltak mot COVID-19

  Vi befinner oss i en tid som kan være utfordrende for mange, og vi setter nå enda større fokus på mennesker og legger ekstra innsats i å ivareta god helse.

  Les mer