SelstadVi søker dyktig relasjonsbygger til nyopprettet KAM-stilling

Vi søker dyktig relasjonsbygger til nyopprettet KAM-stilling

Selstad har en rekke trofaste og fornøyde kunder, og som Key Account Manager blir din viktigste oppgave å ivareta disse kundene og bidra til økt vekst.

Vi opererer langs hele kysten og er opptatt av å yte god service ovenfor våre kunder, så det er viktig at du er positiv og evner å jobbe i team mot større kunder både nasjonalt og internasjonalt.Når vi i tillegg har vesentlig produksjon i India vil det være gode muligheter for å oppleve spennende steder og kulturer.

Stillingen er opprettet som et resultat av god vekst over flere år. Kontoret ditt står klart i nye og moderne lokaler på Svinøya i Svolvær hvor du blir en del av et team på 21 ansatte. Vi har et godt og uformelt miljø og jobber etter “frihet under ansvar”.

Vi søker deg som har interesse for å lære mer om oppdrettsnæringen og hvordan Selstads kompetanse, produkter og tjenester fungerer i praksis. Som person er det også viktig at du er en god relasjonsbygger og evner å yte utmerket service for våre kunder.

Ta gjerne kontakt med Håvar Solsvik i Dfind Executive på telefon 400 21 597 for en uforpliktende prat, eller send inn din søknad på havar.solsvik@dfind.no innen 3. juni.

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.