SelstadVi søker en serviceinnstilt Key Account Manager

Vi søker en serviceinnstilt Key Account Manager

Er du serviceinnstilt og interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Blir du motivert av å skape gode resultater og evner å jobbe strukturert, samtidig som du trives med høyt arbeidstrykk og høye forventninger?

 

Vi søker en Key Account Manager som vil bli del av vårt salgsteam for løsninger, utstyr og service for fiskerinæringen. I Selstad vil du bli del av et fremoverlent team som setter fokus på høy kompetanse, god service og innovasjon, og vil få varierte og utfordrende oppgaver i hverdagen.

 

created by dji camera

 

Hos oss får du muligheten til å kombinere en utfordrende jobb i et sterkt fagmiljø, sammen med flott natur og mange muligheter for ulike fritidsaktiviteter. Dersom du er tilflytter kan vi være behjelpelig med å skaffe bolig. Vi ønsker oss en serviceinnstilt person med erfaring fra kommersielt fiskeri, som sammen med vårt salgsteam skal ivareta eksisterende kunder samt bidra til økt vekst gjennom relasjonsbygging og salg. Som person må du trives i et dynamisk miljø og med en variert og utfordrende arbeidshverdag.

 

Egenskaper som blir verdsatt hos oss:

  • Evnen til å kommunisere godt med folk på alle nivåer
  • Viljen til å strekke seg det lille ekstra for å skape fornøyde kunder
  • Orden, struktur og evnen til å ta ansvar for egen arbeidshverdag

 

Ønskelige fagkunnskaper:

  • Erfaring/ god forståelse for kommersielt fiskeri
  • Må ha god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Gode engelskkunnskaper
  • Ønskelig med høyere utdanning, men lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

 

Arbeidssted: Måløy

 

Selstad tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i en fremtidsrettet næring. Vi har nye og flotte fasiliteter ved vårt hovedkontor i Måløy, og et veldig godt arbeidsmiljø med mange dyktige medarbeidere. Stillingen gir gode reisemuligheter.

 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte Håvar Solsvik i Dfind Executive på telefon 400 21 597, eller Marit Selstad på telefon 920 62 084.

 

Søknadsfrist: 18. april

 

Skriftlig søknad og CV sendes til:

kristian.reed@selstad.no

 

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til havbasert næring, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.