SelstadVi søker lagermedarbeider i Ålesund

Vi søker lagermedarbeider i Ålesund

Vår avdeling for fiskeredskap i Ålesund opplever høy aktivitet, og i den forbindelse søker vi nå en fleksibel og motivert lagermedarbeider.

Her er vi på jakt etter deg som er strukturert i arbeidet, og som samtidig er opptatt av å ivareta gode relasjoner både internt i selskapet og eksternt i næringen. Vi søker en person som ønsker å bidra positivt på arbeidsplassen med nye impulser og idéer. Arbeidsoppgavene består av mottak og pakking av varer, i tillegg til enkelte produksjonsoppgaver. Sertifikat på truck og traverskran vil telle som er fordel. Grunnet HMS er det en fordel å kunne kommunisere godt på norsk. Vi gir grundig opplæring, og kan tilby gode muligheter i et selskap i vekst.

For opplysninger om stillingen kontakt avdelingsleder Jan-Oddvar Hopland på e-post jan.hopland@selstad.no eller telefon 952 05 217.

Søknadsfrist: 8. november

Skriftlig søknad og CV sendes til kristian.reed@selstad.no

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.