SelstadVi søker produksjonsmedarbeidere i Måløy

Vi søker produksjonsmedarbeidere i Måløy

Vår avdeling for oppdrettsservice har behov for mer personell, og vi søker derfor etter produksjonsmedarbeidere til vårt serviceanlegg på Trollebø ved Måløy.

Ved utføring av service til oppdrettsnæringen er vi avhengig av dyktige medarbeidere – man må være nøye, systematisk og selvstendig. Erfaring med not og tauverk er en fordel, men ikke et krav da opplæring vil bli gitt. Sertifikat på truck og travers vil også regnes som en fordel.

I tillegg til reparasjon av nøter trenger vi også medarbeidere som kan arbeide med impregnering av oppdrettsposer. Dette krever god praktisk forståelse og en høy grad av selvstendighet i arbeidet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i en næring i stadig vekst. Vi har nye og flotte fasiliteter i Måløy, og et veldig godt arbeidsmiljø med mange dyktige medarbeidere.

For opplysninger om stillingen kontakt Bjørn Inge Strand på e-post bjorninge.strand@selstad.no eller telefon 969 48 616.

Søknadsfrist: 12. desember

Skriftlig søknad og CV sendes til kristian.reed@selstad.no

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.

9-spleising