SelstadVi søker produksjonsmedarbeider i Måløy

Vi søker produksjonsmedarbeider i Måløy

Trives du med praktiske arbeidsoppgaver og er interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Med økende serviceaktivitet for oppdrettsnæringen, søker vi flere dyktige produksjonsmedarbeidere til vår avdeling i Måløy.

5315a7e31ebc9

Ved utføring av service til oppdrettsnæringen er vi avhengig av dyktige medarbeidere. Hos oss i Selstad får du jobbe i et toppmoderne serviceanlegg med gode fasiliteter og trivelige kollegaer. Måløy er omgitt av flott natur og med mange muligheter for ulike fritidsaktiviteter. Dersom du er tilflytter kan vi også være behjelpelig med å skaffe bolig.

 

Vi er veldig bevisst på at vi driver et arbeid som ikke så mange har erfaring med, men det skal ikke hindre deg i å søke. Nettopp av denne grunn er vi spesielt grundige i opplæringen. Vi er på jakt etter deg som har en positiv innstilling, og som evner å jobbe nøye og systematisk.

 

Egenskaper som bli verdsatt hos oss:

  • Nøye og systematisk
  • Selvstendig i arbeidet
  • Effektiv og pliktoppfyllende

Sertifikat på truck og travers vil regnes som en fordel, men for de som ikke allerede har dette vil det være muligheter for kursing.

 

Arbeidssted: Måløy

For opplysninger om stillingen kontakt:
Bjørn Inge Strand på e-post bjorninge.strand@selstad.no eller telefon 969 48 616.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i en næring i stadig vekst.

Søknadsfrist: 25.04

Skriftlig søknad og CV sendes til: kristian.reed@selstad.no

 

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.