SelstadVi søker produksjonsmedarbeidere

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Den gode utviklingen fortsetter, og vi trenger dermed flere produksjonsmedarbeidere ved avdelingen vår for oppdrettsutstyr i Måløy. Her får du mulighet til å arbeide i et toppmoderne serviceanlegg med gode fasiliteter og kolleger.

Ved utføring av service/impregnering til oppdrettsnæringen er vi avhengig av dyktige medarbeidere. Våre medarbeidere må være nøye, systematiske og selvstendige i arbeidet, samtidig som de er effektive og pliktoppfyllende. Erfaring med impregnering, not og tauverk er en fordel, men ikke et krav for å søke da grundig opplæring vil bli gitt. Sertifikat på truck og travers vil også regnes som en fordel, men vi tilbyr kursing for de som ikke allerede har dette.

For opplysninger om stillingen kontakt:
Bjørn Inge Strand på e-post bjorninge.strand@selstad.no eller telefon 969 48 616.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i en næring i stadig vekst.

Søknadsfrist: 06.07

Skriftlig søknad og CV sendes til: kristian.reed@selstad.no

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.

oppdrettservice3