SelstadVi søker sommerpraktikant 2019

Vi søker sommerpraktikant 2019

Selstad er et selskap i kraftig vekst og vi ønsker derfor å tilby den rette kandidaten en mulighet som praktikant hos oss i sommer der du får mulighet til å lære mer om hvordan det er å jobbe hos en internasjonal aktør i noen av Norges viktigste næringer.

Vi er på jakt etter deg som har tatt fatt på videreutdannelse innen økonomi/markedsføring eller er i ferd med å avslutte videregående skole. Du er en lærevillig, målrettet og ambisiøs person, og kan vise til sterke akademiske resultater samtidig som du er interessert i å få en dypere forståelse av bedriftskulturen i et internasjonalt selskap.

Vi kan tilby varierte oppgaver innen markedsføring, HR, økonomi og administrasjon hvor du vil få muligheten til å assistere med:

  • Datainnsamling og analyser
  • Markedsføring og kampanjeplanlegging
  • Diverse regnskapsoppgaver

Vi vil gi god opplæring og oppfølging innen de ulike oppgavene, og praktikantperioden vil vare i fem uker med oppstart 24.juni 2019 ved vårt hovedkontor i Måløy.

Søknadsbrevet kan sendes til vår HR-sjef Kristian Reed på email kristian.reed@selstad.no , og vi ønsker at du legger ved CV og karakterutskrift i søknaden.

Søknadsfrist: 14.april

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte vår salgs- og markedssjef Marit Selstad på tlf 920 62 084 eller marit@selstad.no .