SelstadVi søker trålmontør

Vi søker trålmontør

Ønsker du å bli del av en av Norges viktigste næringer, og være med å levere kvalitetsutstyr til fiskeflåten både nasjonalt og internasjonalt?

 

534e36d2aa868

 

 

Vi søker en dyktig medarbeider til vår service- og produksjonsavdeling for fiskeredskaper. Her vil du få grundig opplæring og innføring i fiskeredskaps- og fiskerifaget, og vil få god forståelse for hvordan ulike tråler og snurpenøter blir konstruert og satt sammen.

 

I Selstad gir vi alltid grundig opplæring, og har spesialtilpassede opplæringsprogram som vil bidra til at du oppnår høy kompetanse som trålmontør. Som medarbeider hos oss er det samtidig viktig at du er lærevillig, har en positiv innstilling og at du trives med praktiske arbeidsoppgaver.

 

Dersom du tenker at du har flere av disse egenskapene, så ønsker vi å høre fra deg. I Selstad tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i en fremtidsrettet næring. Måløy er omgitt av flott natur og med mange muligheter for ulike fritidsaktiviteter. Dersom du er tilflytter, kan vi også være behjelpelig med å skaffe bolig.

Nytt bilde (5)

 

Arbeidssted: Måløy

For mer informasjon om stillingen kontakt:
Knut Reed på e-post knut@selstad.no eller telefon 462 99 210.

 

Søknadsfrist: 25.04

Skriftlig søknad og CV sendes til: kristian.reed@selstad.no

 

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.