SelstadOm oss

Om oss

Selstad er en internasjonal leverandør av kompetanse og utstyr til maritime næringer, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Med over 60 år i drift, kan vi levere kvalitetsprodukter som er basert på lang erfaring og god kunnskap innen samtlige av våre fagområder. Disse områdene inkluderer oppdrettsutstyr, fiskeredskaper, tauproduksjon, sikkerhetsutstyr og utstyr til industri og offshore, og vår spisskompetanse ligger spesielt innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper.
Vårt hovedkontor og -anlegg ligger i Måløy, og med 12 avdelinger og datterselskaper i Norge og Danmark er vi alltid til stede for våre kunder langs kysten. For å kunne tilby optimale produkter og tjenester har vi også tilknyttede selskaper i Sør-Afrika, Island og Grønland, og samarbeidspartnere i Russland, India, Frankrike, Holland og Skottland.
Vi har hele veien fokus på kvalitet og service, og jobber alltid for å kunne levere solide og bærekraftige produkter.   Innovasjon står også sentralt hos oss i Selstad, og vi jobber alltid mot å finne de beste løsningene for våre kunder. Gjennom vår dyptgående kompetanse, gode markedskontakt og vårt velutbygde og effektive distribusjonsnett, jobber vi for å skape lønnsomhet og fremdrift i maritime næringer.

 • oppdrett service

  Vi søker produksjonsmedarbeider i Sunnhordland

  Er du interessert i å være en del av en fremtidsrettet og spennende næring og trives med praktiske oppgaver? Med økende serviceaktivitet for oppdrettsnæringen, søker vi flere dyktige produksjonsmedarbeidere til vår avdeling i Sunnhordland.

  Les mer

 • Nytt bilde (5)

  Vi søker trålmontør i Ålesund

  Ønsker du å bli del av en av Norges viktigste næringer, og være med å levere kvalitetsutstyr til fiskeflåten både nasjonalt og internasjonalt?

  Les mer

 • AQUANOR_SOME

  Møt oss på AquaNor 2021

  AquaNor kan gjennomføres med gode smittevernstiltak i år, og du kan møte oss på vår faste plass – stand D-387!

  Les mer

 • IMG_5842

  Sei, breiflabb- og kveitegarn

  Selstad leverer sei, breiflabb- og kveitegarn fra Thai-nylon Nittoseimo – et høykvalitetsgarn med en unik styrke.

  Les mer

 • 9

  Vi søker lagermedarbeider til vårt hovedlager i Måløy

  Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag, i en offensiv og solid bedrift? Vi søker lagermedarbeider til vårt hovedlager i Måløy.

  Les mer

 • S6-Wirespleis

  Vi søker assisterende formann til vårt lager i Måløy

  Trives du i en hektisk arbeidshverdag og er glad i praktisk arbeid? Vi søker assisterende formann til vårt lager i Måløy.

  Les mer

 • Sommerpraktikant

  Sommerpraktikant 2021

  Kjenner du noen som er interessert i å lære mer om hvordan det er å jobbe hos en internasjonal aktør i en av Norges viktigste næringer? Selstad er et selskap i kraftig vekst og ønsker derfor å tilby den rette kandidaten en mulighet som praktikant hos oss sommeren 2021.

  Les mer

 • Sildefiske

  Snurpenot fra Selstad

  Fiskeriene er i stadig utvikling, og vi samarbeider tett med fiskere, skippere og redere for å identifisere mulige forbedringer i våre løsninger og utforske nye ideer. Vi tilbyr not fra 200x50fv til 459x133fv, og skreddersyr noten etter dine ønsker og behov.

  Les mer

 • IMG_5842

  Breiflabb, kveite, sei- og blåkveitegarn

  Selstad leverer sei, blåkveite, breiflabb og kveitegarn fra Thai-nylon Nittoseimo – et høykvalitetsgarn med en unik styrke.

  Les mer

 • Nytt bilde (5)

  Vi søker trålmontør

  Ønsker du å bli del av en av Norges viktigste næringer, og være med å levere kvalitetsutstyr til fiskeflåten både nasjonalt og internasjonalt?

  Les mer

 • oppdrett service

  Vi søker produksjonsmedarbeider i Måløy

  Trives du med praktisk arbeid og er interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Med økende serviceaktivitet for oppdrettsnæringen, søker vi flere dyktige produksjonsmedarbeidere til vår avdeling i Måløy.

  Les mer

 • Sarah og Meike

  Alt innen fortøyning

  Selstad leverer komponenter til komplette fortøyningskonfigurasjoner i tillegg til modellering, og utfører sertifisert analysering av fortøyningssammensetningen.

  Les mer

 • shutterstock_450561199-1

  Vi søker en serviceinnstilt Key Account Manager

  Er du serviceinnstilt og interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Vi søker en Key Account Manager som vil bli del av vårt salgsteam for løsninger, utstyr og service for fiskerinæringen.

  Les mer

 • Kolmuletraal-under-skyting_Blue-whiting-trawl-during-shooting

  Selstad sild- og makrelltrål med Thyborøn tråldører

  Våre sild- og makrelltråler produseres i forskjellige størrelser og materialer – kombinert med Thyborøn Trawldoor’s høykvalitets tråldører sikres god spredningskraft under fiske. Alle tråler blir skreddersydd etter båt og ønsker.

  Les mer

 • Hans Petter 1

  W & J Knox inngår samarbeidsavtale med Selstad

  Selstad AS og W & J Knox Ltd har inngått en avtale hvor Selstad kjøper majoriteten av aksjene i den britisk-baserte utstyrs- og serviceleverandøren. Dermed vil selskapene samarbeide for å bygge en organisasjon med høy kompetanse for den globale akvakulturnæringen.

  Les mer

 • Sildefiske

  Vi søker en serviceinnstilt Key Account Manager

  Vi søker en Key Account Manager som vil bli del av vårt salgsteam for løsninger, utstyr og service for fiskerinæringen. I Selstad vil du bli del av et fremoverlent team som setter fokus på høy kompetanse, god service og innovasjon, og vil få varierte og utfordrende oppgaver i hverdagen.

  Les mer

 • Folk samhandler

  Vi søker regnskapsmedarbeider

  Vi søker en nøyaktig, effektiv og positiv medarbeider som trives med regnskap. Vi ønsker å få inn deg som er ryddig som person og uredd i arbeidsdagen – du er villig til å ta på deg utfordrende oppgaver samtidig som du trives med rutinearbeid.

  Les mer

 • Bølger mot strand_blur

  Ledige stillinger i Selstad

  Etter hvert som aktiviteten fortsetter å øke, øker også vårt behov for flere medarbeidere.

  Les mer

 • lalo-758606-unsplash

  Vi søker Key Account Manager

  Er du serviceinnstilt og interessert i å jobbe i en fremtidsrettet næring? Blir du motivert av å skape gode resultater og evner å jobbe strukturert, samtidig som du trives med høyt arbeidstrykk og høye forventninger?

  Les mer

 • photo-1465634836201-1d5651b9b6d6

  Er du vår nye leder for IT & Digitalisering?

  Vi søker deg som ser mulighetene og potensialet med smartere bruk av IT-systemer, og som kan lede vår utvikling innen IT og digitalisering fremover. Du trives i arbeidet med forbedringsprosesser og har en genuin interesse for IT-faget, samtidig som du evner å se det store bildet i den daglige driften.

  Les mer