SelstadSnurpenot fra Selstad

Snurpenot fra Selstad

Vi designer snurpenøter etter dine ønsker og behov. I nøtene benytter vi notlin som er laget av det beste nylonmaterialet i markedet. Samtidig er knutefastheten i linet forbedret, noe som også bidrar til økt kvalitet og holdbarhet for nøtene. Vi leverer også annet utstyr til snurpenot som snurpeline, forline, snurperinger og jernvare.

 

Sildefiske

 

Innovasjon og kvalitet

Fiskeriene er i stadig utvikling, og vi samarbeider tett med fiskere, skippere og redere for å identifisere mulige forbedringer i våre løsninger og utforske nye ideer. Våre snurpenøter produseres i India hos vår samarbeidspartner og produsent, Garware Technical Fibres. Gjennom dette samarbeidet, har vi også unike muligheter til å teste og videreutvikle materialene vi benytter i ringnot.

 

For å sikre stabil og høy kvalitet i våre nøter har vi en fast leverandør av råstoff til notlin. Vi har også utviklet en coating som styrker nylonlinet, gir bedre vanngjennomstrømming over tid, gir bedre knutefasthet og beskyttelse mot UV stråling og slitasje. Kvalitet i materialvalg og produksjon er blant våre øverste prioriteter, og vi følger våre leverandører og samarbeidspartnere tett for å sikre kvalitet i alle deler av vår verdikjede.

 

Service og vedlikehold 

Vi har fagfolk ved alle våre avdelinger, og tilbyr reparasjoner, utskiftninger og vedlikehold ved flere av våre lokasjoner: Måløy, Sotra, Ålesund, Svolvær og hos Fosnot .

 

Vi tilbyr:

  • Not fra 200x50fv til 459x133fv
  • Skreddersydd etter dine ønsker
  • Produsert i materialet Rhodia Filament
  • Høy kvalitet
  • Kort responstid
  • God leveringstid

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller en uforpliktende prat på tlf.: +47 57 85 25 00 eller e-post: kontakt@selstad.no